06-201 102 91

Terreinbeheer en maneges

vegen

Het vegen van terreinen, bedrijfshallen of paden kunnen wij voor u op afroep maar ook op periodieke basis verzorgen. Onze veegmachine met een werkbreedte van 150cm kan het veegsel opzij verplaatsen maar ook in een verzamelbak werpen zodat het naar een verzamelplaats gebracht kan worden.

Veeg ook snel mijn terrein schoon

 

sneeuwruimen en zout strooien

De afgelopen jaren is het niet veel voorgekomen, maar voorkom dat uw bedrijfsterrein of toegang tot het pand van uw organisatie geblokkeerd is bij sneeuwval. Wij kunnen hiervoor (preventief) zout  strooien en bij veel sneeuwval sneeuwschuiven en vegen. Deze dienstverlening verzorgen wij alleen in (de directe omgeving van) Nijmegen. Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen en het reserveren van capaciteit zodat uw bedrijf of organisatie niet stil valt bij de eerste sneeuwval.

Voorkom vandaag nog stilstand bij winterweer

 

manegebak (paardenbak) vlakken

Bij het vlak maken van een manegebak (vezelbodem) is het de kunst om zo min mogelijk materiaal los te maken. De bodem blijft dan voldoende stevig om de paarden zo een veilige en vertrouwde gang te geven. Onze manegebakvlakker heeft vele instelmogelijkheden waardoor we ondiep kunnen werken en toch een mooi vlakke rijbak voor uw paarden kunnen maken.
Voor particulieren af en toe de rijbak vlakken? Op afroep komen wij graag. Maar voor bijvoorbeeld maneges hebben wij de zogenaamde “rijbakvlak-route” waarbij wij met een vaste frequentie de bak weer even in een optimale conditie brengen.

Lekker paardrijden op een vlakke, stevige ondergrond